Ce spun pacientii?

“Domnul doctor mi-a facut doua operatii de abdominoplastie si cea de ridicare a sanilor, rezultatul e o opera de arta, vindecare rapida fara complicatii, cicatrici abia vizibile.

Dar dincolo de partea profesionala, implicarea si daruirea domnului doctor te coplesesc, te fac sa fii increzatoare, pozitiva, grija pentru detaliu, pentru frumos a domnului doctor denota exigenta profesionala, pregatire profesionala inalta si continua.”

- Z.C.

“A trecut aproape 1 an de cand a avut loc interventia si vreau sa va zic ca sunt foarte multumita de rezultat. A fost o decizie pe care nu regret ca am luat-o si o recomand fara nici o ezitare: mie mi-a schimbat viata in sens pozitiv.

Bineinteles contributia dumneavoastra la aceasta schimbare in bine a fost importanta si va multumesc din suflet pentru felul deosebit in care stiti sa va tratati pacientii si pentru profesionalismul de care ati dat dovada.”


- M.R.

“Eram in cautarea unui doctor care sa cunoasca tehnicile botoxului si uite ca de peste un an am devenit o clienta fidela a domnului doctor la care am apelat pentru a-mi injecta botox, fillere cu acid hialuronic si chiar o operatie de rinoplastie.

Apelez cu incredere la domnul doctor Claudiu Filip pentru ca am descoperit o persoana deosebita, extrem de meticuloasa, profesionist desavarsit ce te ajuta sa intelegi/alegi ce este potrivit pentru tine, incat orice interventie sa para frumoasa si naturala.”

- S.M.

“Ma numesc Manuela si vreau sa va povestesc despre bucuria pe care domnul doctor Claudiu Filip a adus-o in viata mea. Am facut o programare deoarece eram foarte complexata de felul cum aratam(aveam sanii lasati dupa nasterea copilului).

Nu am vrut sanii mari, dar sa arate normali pentru kilogramele si inaltimea mea. Domnul doctor m-a ajutat enorm, prin consilierea initiala, operatia de implant mamar si consilierea postoperatorie. Mi-am recapatat increderea si sunt mandra cum arat.”

- M.V.

“Am 21 de ani si in urma cu un an si jumatate am facut operatia de otoplastie. De mica eram complexata de acest lucru. Nu purtam parul prins cea mai importanta problema, urmatoarea fiind spalarea pe par in fiecare zi.

La un moment dat m-am hotarat sa fac operatia. Eu fiind din Sighetu-Marmatiei si aici neavand posibilitatea operatie am ales sa merg in Baia Mare la o clinica privata. Am sunat, mi-au facut programare, analize si operatia. Vreau sa spun ca doctorul este exceptional, operatia nici nu mai zic. Sunt super multumita. Va recomand cu incredere.”

- D.D.