image

Despre Dr. Claudiu Filip

Domnul doctor Filip Claudiu Ioan este absolvent al Facultatii de Medicina Generala al Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca.

Inca din timpul facultatii a prezentat o afinitate spre specialitatile chirurgicale, in anul 2005 a fost selectat si a beneficiat de o bursa de studiu ERASMUS in Franta-Angers unde a efectuat stagii chirurgicale.

In anul 2008 a inceput rezidentiatul in cadrul specialitatii de chirurgie plastica microchirurgie reconstructiva.
Primii ani de rezidentiat i-a efectuat in tara la Clinica Chirurgie I Cluj-Napoca, apoi la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Ultimii ani de rezidentiat i-a efectuat in Franta : Paris 2011, Martinique 2012-2013. In cadrul acestor stagii a lucrat si a invatat de la personalitati din domeniu insusindu-si cele mai noi si mai performante tehnici de chirurgie plastica, estetica, chirurgia mainii si microchirurgie reconstructiva.

Ulterior revine in tara si devine medic primar in chirurgie plastica estetica si microchirurgie reconstructiva. A lucrat in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia-Mare, ulterior in cadrul sectiei de chirurgie plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Cluj.

In 2015 ocupa prin concurs postul de medic specialist la Departamentul de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva al Spitalului Judetean de Urgenta Alba-Iulia – unde efectueaza interventii chirurgicale de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva.

In domeniul Chirurgiei Estetice lucreaza in colaboare cu clinici private din Cluj-Napoca, Alba-Iulia si Baia-Mare unde efectueaza intervetii de chirurgie estetica, chirurgia sanului (augmentare mamara cu implant, reductie mamara, lifting mamar), chirurgia fetei (otoplastie, blefaroplastie, rinoplastie) chirurgia abdomenului si a conturului (abdominoplastie, cura diastazis drepti abdomionali, brahioplastie, cruroplastie, liposuctie) si proceduri cosmetice (tratamentul ridurilor cu toxina botulinica, augmentarea conturului si volumului buzelor cu acid hialuronic, volumetrie faciala cu acid hialuronic si altele), chirurgia mainii (sindrom de canal carpian, sindrom de canal cubital, boala Dupuytren, chiste sinoviale, deget in ciocan si altele ) corectie cicatrici, tratament chirurgical al leziunilor cutanante.

Este un medic devotat caracterizat de profesionalism, corectitudine si atasament fata de pacientii sai.
Va invitam sa beneficiati de valorile profesionale si umane ale domnului Dr. Filip Claudiu-Ioan.

Chirurgia estetica a sanului

Interventii chirugicale efectuate cu o deosebita atentie asupra formei si functiei sanului.

Mai mult..

Chirurgia estetica a fetei

Printre tipurile de interventii efectuate la fata se numara rinoplastia, otoplastia si blefaroplastia.

Mai mult..

Chirurgia estetica a abdomenului

Procedurile efectuate vor face abdomenul mai ferm, mai plat si mai frumos din punct de vedere estetic.

Mai mult..

Proceduri cosmetice

Tehnici non-chirurgicale de prevenire a imbatranirii cu ajutorul unor materiale injectabile.

Mai mult..
© Doctor Filip Claudiu • 2019